Internetové cookies sice nevoní jako ty čerstvě vytažené z trouby. Díky nim se ale na našem webu můžete cítit jako doma.
zavřít
Facebook
Youtube
Recepty s olejem Lukana

Recepty

Mrkvové a celerové hranolky s česnekovým dipem

Co budeme potřebovat

2   celery
3   mrkve
  slunečnicový olej Lukana
  bílý jogurt
2   stroužky česneku
  bylinky dle chuti
  sůl, pepř
 
 

JAK NA TO?

1. Celer a mrkev oloupeme a nakrájíme na hranolky. Smažíme je ve friťáku nebo v pánvi na silné vrstvě oleje.
2. Připravíme si dip. V bílém jogurtu rozmícháme sůl, pepř, nasekané bylinky a prolisovaný česnek.
3. Osmažené hranolky vyložíme na noviny, abychom je zbavili přebytečného oleje, posolíme a podáváme s připraveným dipem.

Další recepty

zpět nahoru