


Recepty
Mrkvové a celerové hranolky s česnekovým dipem


Co budeme potřebovat
| 2 | celery | |
| 3 | mrkve | |
| slunečnicový olej Lukana | ||
| bílý jogurt | ||
| 2 | stroužky česneku | |
| bylinky dle chuti | ||
| sůl, pepř | ||
JAK NA TO?
1. Celer a mrkev oloupeme a nakrájíme na hranolky. Smažíme je ve friťáku nebo v pánvi na silné vrstvě oleje.
2. Připravíme si dip. V bílém jogurtu rozmícháme sůl, pepř, nasekané bylinky a prolisovaný česnek.
3. Osmažené hranolky vyložíme na noviny, abychom je zbavili přebytečného oleje, posolíme a podáváme s připraveným dipem.
2. Připravíme si dip. V bílém jogurtu rozmícháme sůl, pepř, nasekané bylinky a prolisovaný česnek.
3. Osmažené hranolky vyložíme na noviny, abychom je zbavili přebytečného oleje, posolíme a podáváme s připraveným dipem.












