


Recepty
Salát z červené řepy s křenem


Co budeme potřebovat
| 350g | červené řepy | |
| 350g | jablek | |
| 30g | křenu | |
| 4 | lžíce řepkového oleje Lukana | |
| 3 | lžíce ovocného octa | |
| Sůl, cukr |
JAK NA TO?
1. Řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě zhruba 45 min doměkka. Jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo, křen také oloupeme a nastrouháme najemno.
2. Uvařenou, změklou řepu nastrouháme nahrubo a přimícháme k jablkům a křenu.
3. Připravíme si zálivku z oleje, octa, trošky cukru a soli a vmícháme k připraveným surovinám.
2. Uvařenou, změklou řepu nastrouháme nahrubo a přimícháme k jablkům a křenu.
3. Připravíme si zálivku z oleje, octa, trošky cukru a soli a vmícháme k připraveným surovinám.












