Internetové cookies sice nevoní jako ty čerstvě vytažené z trouby. Díky nim se ale na našem webu můžete cítit jako doma.
zavřít
Facebook
Youtube
Recepty s olejem Lukana

Recepty

Vepřová kotleta na grilu v pomerančovo-medové marinádě

Co budeme potřebovat

4 ks   vepřové kotlety
2   lžíce medu
1 dcl   pomerančové šťávy
1   lžíce pomerančové kůry
2   lžíce francouzské hořčice
2   lžíce řepkového oleje Lukana
1   lžička mletého zázvoru
1   stroužek česneku
  sůl
 
 
 

JAK NA TO?

1. Maso očistíme a po krajích nařízneme. Smícháme všechny suroviny na marinádu a maso do ní naložíme alespoň na 2 hodiny.
2. Rošt potřeme olejem a kotlety grilujeme zprudka asi 5 minut z každé strany. Mezitím ještě několikrát potřeme zbylou marinádou.

Další recepty

zpět nahoru