


Recepty
Vepřová kotleta na grilu v pomerančovo-medové marinádě


Co budeme potřebovat
| 4 ks | vepřové kotlety | |
| 2 | lžíce medu | |
| 1 dcl | pomerančové šťávy | |
| 1 | lžíce pomerančové kůry | |
| 2 | lžíce francouzské hořčice | |
| 2 | lžíce řepkového oleje Lukana | |
| 1 | lžička mletého zázvoru | |
| 1 | stroužek česneku | |
| sůl | ||
JAK NA TO?
1. Maso očistíme a po krajích nařízneme. Smícháme všechny suroviny na marinádu a maso do ní naložíme alespoň na 2 hodiny.
2. Rošt potřeme olejem a kotlety grilujeme zprudka asi 5 minut z každé strany. Mezitím ještě několikrát potřeme zbylou marinádou.
2. Rošt potřeme olejem a kotlety grilujeme zprudka asi 5 minut z každé strany. Mezitím ještě několikrát potřeme zbylou marinádou.












