


Recepty
Smažený řízek v netradiční krustě


Co budeme potřebovat
| 4 | plátky hovězí kýty | |
| 2 | vejce | |
| 100 ml | mléka | |
| 150 g | strouhanky | |
| mandlové lupínky | ||
| hladkolistou petržel | ||
| řepkový olej Lukana | ||
JAK NA TO?
1. Plátky masa obalte v rozšlehaným vajíčku a mlékem.
2. V druhém kroku obalte plátky ve strouhance vylepšené o mandlové lupínky a sekanou petrželku, která jídlu dodá nejen barvu, ale především svou aromatickou chuť.
Teď už se o zbytek postará řepkový olej Lukana, univerzální olej rovněž vhodný pro smažení na pánvi. Olej rozpalte a řízky smažte dozlatova.
2. V druhém kroku obalte plátky ve strouhance vylepšené o mandlové lupínky a sekanou petrželku, která jídlu dodá nejen barvu, ale především svou aromatickou chuť.
Teď už se o zbytek postará řepkový olej Lukana, univerzální olej rovněž vhodný pro smažení na pánvi. Olej rozpalte a řízky smažte dozlatova.












